Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київський молодіжний центр запускає онлайновий курс із формування лідерських якостей у молоді

02 червня 2021 року, 15:42

Із 9 до 16 червня Київський молодіжний центр проведе безкоштовний онлайновий курс «Секрети успіху». Проєкт спрямований на максимальне розкриття у столичної молоді власного потенціалу, зокрема, лідерських якостей.

«Ми хочемо переконати молодих киян, що вони здатні на більше. Що вони можуть повною мірою розкритися і досягнути успіху. Для цього потрібно не так багато, і для початку – зареєструватися на наш курс», – сказала кураторка проєкту  Київського молодіжного центру Оксана Карасьова.

Курс складатиметься із 4 відеолекцій:

  1. «Самоконтроль: як поводити себе у нестандартних ситуаціях». Спікерка – Ірина Тарасова, керівниця центру вирішення конфліктів, психологиня, медіаторка, постійна телеекспертка провідних ТВ каналів, управляюча соціального проекту про цінності Value Україна.
  2. «Самооцінка = впевненість у собі». Спікерка – Анна Кіреєва, коуч, експертка із психотипів.
  3. «Відповідальність = свобода вибору». Спікерка – Марія Шевченко, засновниця і директорка тренінг-центру HR-MASTER®, Міжнародної Школи Менеджменту, бізнес-консультантка та тренерка, психологиня, гештальт-терапевтка.
  4. «Етапи розвитку особистого бренду від новачка до лідера ринку». Спікер – Олег Філішин, автор преміум-програми BOOT-CAMP із особистого бренду, запустив перший в Україні марафон з особистого бренду з зірками, тренер Бізнес-молодості в Україні на програмах ЦЕХ і Дельта.

Для участі необхідно зареєструватися за посиланням: https://cutt.ly/yb0QBYd.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]