Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київський зоопарк отримав 17 тонн кормів для різних видів тварин від європейських зоопарків

10 червня 2022 року, 11:37

Київський зоопарк отримав 17 тонн професійних гранульованих кормів тривалого зберігання для різних видів тварин від «Tierpark Berlin» та «Zoo Berlin» (Німеччина), а також «Loro Parque» (Іспанія). Частину отриманого корму буде відправлено для тварин в інші зоопарки України.

«У цей складний воєнний час наші європейські партнери надають колосальну гуманітарну допомогу. Це вкрай важливо, оскільки деякі екзотичні види тварин потребують особливого раціону. На території КиївЗоо проживають 200 видів тварин. Через російську військову агресію багато зоопарків в Україні сильно постраждали та потребують допомоги. Ми вдячні іноземній спільноті та зоозахисникам, які протягом чотирьох місяців надають для нашого зоопарку корм для тварин та інші необхідні товари. А ми, зі своєї сторони, допоможемо іншим зоопаркам України», – розповіли в київському зоопарку.

Так, близько чотирьох тонн корму найближчим часом буде передано Миколаївському зоопарку, який наразі потерпає найбільше. А також, враховуючи індивідуальні потреби, передадуть корм для тварин в інші зоологічні парки: дві тонни в Одеський, 800 кг – у Рівненький та 400 кг – у Черкаський. Також буде доставлено 800 кг у Парк «XII Місяців», 800 кг – у зоопарк «Лімпопо» та 800 кг в Одеський Біопарк.

Нагадаємо, що київський зоопарк працює в режимі парку, відвідувачам доступні для огляду вуличні експозиції, пташині озера та дендропарк.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]