Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київтеплоенерго» ліквідує пошкодження тепломережі на Оболоні

11 липня 2022 року, 19:57

Сьогодні ввечері о 18:45, на вул. Маршала Тимошенка, 11 сталося пошкодження магістрального трубопроводу теплової мережі з витоком теплоносія назовні. Пошкодження сталося під час планових випробувань теплових мереж на гідравлічну щільність та механічну міцність. Про це повідомляє КП «Київтеплоенерго».

Одразу після повідомлення про витік теплоносія співробітники КП знизили тиск в трубопроводі та відключили пошкоджену ділянку. Пошкодження локалізовано та розпочато підготовку до ремонтних робіт.

Діаметр трубопроводу – 300 мм, рік введення у експлуатацію – 1974.

Нагадаємо, гідравлічні випробування тепломереж є обов’язковою умовою підготовки теплоенергетичного комплексу до наступного опалювального сезону. Це визначено Правилами з підготовки теплових господарств до осінньо-зимового періоду від 10.12.2008р. № 620/378. Теплові мережі випробовують на гідравлічну міцність та щільність, щоб своєчасно виявити «слабкі» місця трубопроводів і зменшити рівень аварійності під час опалювального періоду.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]