Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київтеплоенерго» протягом доби ліквідує пошкодження магістральної тепломережі на вул. Павла Усенка, паралельно розгорнули мобільну котельню для медзакладу

07 лютого 2024 року, 12:53

Аварійна бригада комунального підприємства «Київтеплоенерго» оперативно локалізувала та приступила до усунення пошкодження теплової мережі на вул. Павла Усенка. Пошкодження сталось внаслідок масованої ракетної атаки сьогодні вранці, 7 лютого.

Як повідомляють у «Київтеплоенерго», пошкоджений трубопровід великого діаметру – 600 мм, однак працівники підприємства планують завершити ремонт протягом доби.

Через падіння уламків під час ранкового ракетного обстрілу зафіксовані пошкодження двох високовольтних ліній, що призвело до знеструмлення обладнання одного з великих теплоджерел Києва. Внаслідок цього стався гідроудар, що призвів до пошкодження магістральної тепломережі діаметром 600 мм на вул. Павла Усенка у Дніпровському районі.

На час ремонту тимчасово відключена тепломагістраль від одного з теплоджерел столиці. Тимчасово відсутнє опалення в 355 житлових будинків. Для максимально швидкого відновлення теплопостачання до робіт залучено додатковий персонал.

Паралельно фахівці «Київтеплоенерго» розгорнули мобільну котельню на території корпусу опікового центру Київської міської клінічної лікарні № 2, щоб забезпечити медичний заклад опаленням на період відновлювальних робіт. Оскільки специфіка лікування пацієнтів опікового центру потребує дотримання відповідного температурного режиму.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]