Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київтеплоенерго» усунуло 1,4 тис. пошкоджень теплових мереж у рамках підготовки міста до зими

08 червня 2018 року, 17:00

Комунальне підприємство «Київтеплоенерго» продовжує підготовку міста до нового опалювального сезону. У міжсезоння підприємство вже виявило та усунуло майже 1,4 тисячі пошкоджень теплових мереж. Про це під час прес-ланчу заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він нагадав, що цього року завершилася угода з ПАТ «Київенерго», і функції постачання гарячої води та опалення з травня виконує комунальне підприємство «Київтеплоенерго» (КТЕ). Підприємство також виконує підготовку теплового господарства до зими.

«Наразі тривають гідравлічні випробування, які необхідні для виявлення та усунення найбільш аварійних ділянок мереж. Під час випробувань працівники «Київтеплоенерго» виявили та провели ремонт 340 ділянок. Також у ході роботи виявлено та усунуто 990 експлуатаційних пошкоджень теплових мереж», – сказав Петро Пантелеєв.

Заступник голови КМДА повідомив, що підприємство незабаром отримає нову техніку, в тому числі – протиаварійну. Тривають поставки закуплених матеріалів – трубопроводів для ремонту аварійних ділянок.

Станція теплопостачання «Позняки». Прес-ланч із теми: «Газопостачання Києва, підготовки до зими та першого місяця роботи «Київтеплоенерго»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]