Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київтеплоенерго» відремонтувало обладнання тепломереж у Солом’янському районі

21 серпня 2023 року, 12:44

У всіх районах Києва замінюють пошкоджені ділянки тепломереж. Так, днями теплоенергетики завершили ремонтні роботи на ділянці тепломережі, що пролягає на території Національного авіаційного університету. Про це повідомляє КП «Київтеплоенерго».

Це магістральний трубопровід діаметром 600 мм, яким постачається тепло для цілого мікрорайону Відрадний. Труби тут прокладені в 1962 році та за понад 60 років роботи відпрацювали свій ресурс.

Під час експлуатації на ділянці тепломережі, що знаходиться на просп. Любомира Гузара, фахівці виявили три пошкодження. Два з них – на трубопроводі та одне – в теплокамері. Аварійники замінили два пошкоджених фрагменти тепломережі. Замість старих проклали нові сталеві труби, виконали їхню гідроізоляцію та утеплення. Також відремонтували засувки діаметром 400 мм у теплокамері. Усі роботи виконали за 2 дні та одразу відновили постачання гарячої води споживачам.

Завдяки ремонту покращиться надійність теплопостачання для 91 будівлі на Відрадному, а саме – для 76 багатоповерхівок, 5 дитячих садків, 3 лікарень та 7 відомств.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]