Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київтеплоенерго» відремонтувало трубопровід, яким постачається тепло для понад 7 тисяч жителів Оболоні

18 вересня 2023 року, 14:59

КП «Київтеплоенерго» усунуло пошкодження тепломережі на Оболонському проспекті, яке було виявлене під час проведення гідравлічних випробувань.

Як повідомили в комунальному підприємстві «Київтеплоенерго», це магістральний трубопровід діаметром 500 мм. Від його роботи залежить надійність теплопостачання всього мікрорайону. Тепломережа тут прокладена у 1974 році, і за майже пів століття вона вичерпала свій ресурс. За останні 2 роки тут сталось 11 пошкоджень – як експлуатаційних, так і виявлених під час гідравлічних випробувань.

Під час ремонту аварійна бригада «Київтеплоенерго» демонтувала частину пошкодженого трубопроводу, фахівці виконали її тепло- та гідроізоляцію. Роботи проходили в напівпрохідному колекторі.

Завдяки ремонту на трубопроводі покращиться якість теплопостачання для 4 закладів освіти, а також для 17 житлових будинків, у яких проживає понад 7 100 киян.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]