Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці презентували унікальний проєкт VOICE OF LIFE: після евакуацій із гарячих точок піаніно «Україна» надаватимуть «друге життя» (+фото)

18 вересня 2023 року, 16:25

У сквері на Подолі презентували унікальний проєкт VOICE OF LIFE. Суть проєкту – евакуація піаніно «Україна» з гарячих точок та подальша реставрація занедбаних музичних інструментів, виробництво яких уже давно припинено в Україні. 

Як повідомляють ініціатори проєкту, група компаній Октава, завдяки проєкту VOICE OF LIFE ще десятки чи сотні піаніно отримають «друге життя» і радуватимуть українців у різних куточках нашої країни. Амбасадором проєкту виступив український автор-виконавець, композитор та музикант, засновник і соліст Pianoбой Дмитро Шуров. 

Соціальні ініціативи Групи підтримують і в Департаменті захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА. Зокрема, сторони активно співпрацюють у межах меценатської програми озеленення міст і територій, які постраждали внаслідок військової агресії російської федерації Post War Greening. Так, нещодавно біля скверу, де відбулась презентація, на ділянці, яка від початку повномасштабного вторгнення використовувалася для розміщення фортифікаційних споруд, створили затишну зелену зону.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]