Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київтеплоенерго» виконало роботи із заміни аварійного трубопроводу в місцевості зі складним природним рельєфом

03 серпня 2023 року, 13:08

КП «Київтеплоенерго» замінило аварійну ділянку тепломережі на Голосіївському проспекті. Про це повідомляє комунальне підприємство.

Це магістральний трубопровід діаметром 800 мм, яким постачається тепло для мешканців кількох мікрорайонів. Тепломережа введена у експлуатацію ще 46 років тому. За останні два роки тут сталось 5 пошкоджень.

Ремонтні роботи ускладнював рельєф місцевості. Аварійний фрагмент труби перекладали саме в тій частині трубопроводу, де змінюється глибина прокладки магістралі. Монтаж вигнутої труби вимагає майстерності теплоенергетиків. Вона має бути надійно зварена з окремих частин, під потрібним кутом та мати високий рівень надійності. Саме тому до роботи були залучені найбільш досвідчені  фахівці аварійно-відновлювальної служби «Київтеплоенерго». 

 Замість старої проклали нову сталеву трубу та виконали її гідроізоляцію та утеплення. Завдяки перекладці покращиться якість теплопостачання для понад 320 будівель Голосіївського району.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]