Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київтеплоенерго» замінило 70 км найбільш зношених тепломереж та усунуло понад 6 тисяч аварій

30 серпня 2019 року, 13:50

Комунальне підприємство «Київтеплоенерго» продовжує активну підготовку теплоенергетичного комплексу до зими. На усіх об’єктах господарювання проводяться планові ремонтні роботи, а також усуваються пошкодження і продовжується заміна найбільш зношених тепломереж. Про це повідомив під час прес-конференції директор СП «Київські теплові мережі» КП «Київтеплоенерго» Василь Деревицький.

«У цьому міжопалювальному сезоні проведено найбільш ефективну підготовку теплового господарства до зими за останні роки. На сьогодні вже на 90% проведено плановий ремонт обладнання, усунуто понад 6 000 пошкоджень, замінено 70 км найбільш аварійних тепломереж. Зокрема, для опалення використовуємо попередньо ізольовані трубопроводи, у яких термін безаварійної роботи 25 років. А для гарячої води – пластикові труби зі строком служби не менше 30-40 років. Завдяки цьому ми зможемо зменшити тепловтрати і підвищити надійність постачання тепла і гарячої води до будинків», – зазначив Василь Деревицький.

Нагадаємо, що цього року в Києві заплановано замінити понад 100 км зношених тепломереж на нові.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]