Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київтеплоенерго» замінило магістральну тепломережу на проспекті Василя Порика під дорожнім покриттям, не зупиняючи рух транспорту (+фото)

05 липня 2023 року, 10:52

Ремонтні бригади КП «Київтеплоенерго» завершили складні роботи із заміни зношеної ділянки тепломагістралі діаметром 530 мм на Виноградарі. Складність полягала в тому, що магістраль була прокладена понад 50 років тому безпосередньо під дорожнім полотном на проспекті Василя Порика із 6-ма смугами автомобільного руху.

Щоб уникнути перекриття проспекту та ускладнення руху транспорту у столиці, ділянку довжиною 130 метрів переклали під асфальтним покриттям. Новий трубопровід проклали у спеціальні гідроізольовані футляри. Їх використовують, щоб захистити мережу від навантажень через рух транспорту в місцях з інтенсивним трафіком.

Заміна ділянки тепломережі під проспектом Василя Порика дозволить підвищити надійність постачання тепла та гарячої води для 192 будівель. Серед них – 144 житлових будинки, адміністративні споруди та заклади соціальної інфраструктури.

Нагадаємо, КП «Київтеплоенерго» готує столицю до опалювального сезону 2023-2024. Ремонтні роботи обладнання та тепломереж тривають у всіх районах Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]