Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Киян і гостей міста запрошують на 4 безоплатні святкові екскурсії до Дня святого Миколая

30 листопада 2023 року, 11:07

Управління туризму та промоцій і Київський центр розвитку туризму підготували 4 безоплатні святкові екскурсії «Від Миколая до Різдва», які відбудуться в суботу та неділю.

Так, під час прогулянок Подолом можна буде зануритися в атмосферу Дня святого Миколая, дізнатися цікаві деталі цього свята та як воно зародилося, а також відкрити для себе особливі об’єкти, пов’язані з цією важливою постаттю.

Маршрут: станція метро «Контрактова площа» – Церква Миколи Притиска – вул. Спаська – Церква Миколи Набережного – Церква Різдва Христового.

Місця зустрічей вказані в анкетах.

Дата та час: 2 грудня, субота, 11:30.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/84B9EDKcU2Sk1ThS6.

Дата та час: 2 грудня, субота, 15:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/ZfxmqHJ8ErzEP5U57.

Дата та час: 3 грудня, неділя, 11:30.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/6d4zyuDC92zENThWA.

Дата та час: 3 грудня, неділя, 15:00.

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/o5wqE2cSLePipi6g8.

Реєстрація на екскурсії обов’язкова, кількість місць обмежена. Учасники отримають підтвердження реєстрації телефонним дзвінком або SMS-повідомленням.

Екскурсійні маршрути розроблені відповідно до умов воєнного стану, тому в разі оголошення повітряної тривоги всі учасники екскурсії зможуть пройти в укриття, що розташовані неподалік.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]