Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Киян та гостей міста запрошують подивитись на святкове частування яблуками зубрів, бізонів та коней Пржевальського у Київзоо

12 січня 2023 року, 16:50

Киян та гостей міста запрошують відвідати Київський зоопарк та подивитись на святкове частування яблуками зубрів, бізонів та коней Пржевальського.

Як повідомили в Київському зоопарку, для кожної тварини співробітники та ветеринари підбирають комплексний та збалансований раціон. 

«Хрустке соковите яблучко – це одне найулюбленіших ласощів для копитних. Всі охочі можуть прийти до зоопарку та подивитись як ласують цими смаколиками  найбільші копитні тварини Європи зубри, дуже схожі на них бізони та коні Пржевальського, які є єдиним видом диких коней, що зберігся до наших днів», – зазначили в Київському зоопарку.

У Київському зоопарку додали, що в умовах війни продовжують свою щоденну роботу та створюють комфортні умови для проживання наших постійних мешканців та тих, кого було евакуйовано з різних зоопарків та екопарків країни.

Усі охочі можуть побачити як зубри, бізони та коні Пржевальського ласують смаколиками 14 та 15 січня (початок об 11:00).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]