Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Киян запрошують до участі в інтернет-голосуванні за найкращі столичні підприємства сфери туризму

09 вересня 2016 року, 17:30

З нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні 27 вересня у Києві відбудеться урочиста церемонія нагородження «Кyiv Tourism Awards 2016». Цінними подарунками буде нагороджено найкращі підприємства сфери туризму та гостинності столиці України, а також кращих фахівців індустрії. 

Відзнаку за внесок у розвиток національного туристичного продукту отримають кращі фахівці та підприємства у 14-ти номінаціях, серед яких: «Кращі туроператори», «Кращі готельні комплекси міста», «Кращий ресторан національної кухні», «Краще екскурсійне бюро», «Найкраще висвітлення туристичних заходів у ЗМІ» та інші.

Відбір переможців відбувається шляхом  інтернет-голосування, яке триватиме до 15 вересня. 

Подія проводиться за підтримки управління туризму Департаменту економіки та інвестицій КМДА та Асоціації «Київський туристичний альянс».

Також з нагоди святкових заходів буде проведено Всеукраїнський квест: 1 жовтня команди подорожуватимуть історичним центром Києва. Кожне завдання дозволить поринути у вир традицій і краси різних куточків України. Всі учасники команди отримають пам’ятні дипломи, а переможці – цінні призи. Старт квесту – о 10:00 1 жовтня на Софіївській площі. Зареєструватись для участі можна за посиланням.

Детальніша інформація за телефоном: (044) 202 60 86.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]