Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Киян запрошують долучитися до толоки «Чисто субота» у Гідропарку та на інших локаціях Дніпровського району

18 липня 2019 року, 11:23

20 липня об 11:00 у столичному Гідропарку відбудеться «Чисто субота» задля покращення стану території. Про це повідомив новий в. о. директора парку культури і відпочинку «Гідропарку» Олег Челомбітько.

Він зазначив, що прибирання території є найпершим кроком на шляху до оновлення парку і закликав громадськість долучитися до толоки.

«Україна потрапила у топ країн із найбільшим обсягом сміття на людину, ми посіли 9 місце – це 10,6 тонн на людину в рік. Починаючи з цієї суботи, 20 липня, ми розпочинаємо прибирання «сплячого велетня» – усім відомого Венеціанського острова між двома берегами Києва. Це практично заповідник у центрі столиці – Гідропарк. Це наша спільна робота, і ми запрошуємо усіх небайдужих долучитись», – закликав Челомбітько.

Окрім того, у Дніпровському районі 20 липня прибиратимуть ще дві локації: зелену зону поблизу метро «Дарниця» та Микільську слобідку.

Кожен охочий може долучитися до цієї ініціативи.

Детальніше – за посиланням: http://bit.ly/2XYNF0U.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]