Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Кияни і працівники КП «Плесо» на каяках прибрали 118 кг сміття з Дніпра

28 вересня 2020 року, 16:50

Фахівці КП «Плесо» разом із киянами провели Екологічний дуатлон «Чисті ріки – чисті острови» у форматі Aquaplogging 2.2. За інформацією підприємства, вони вдруге на каяках прибрали сміття з Дніпра нижче Південного мосту: від зони відпочинку «Осокорки» вниз за течією.

Загалом зібрали 118 кг сміття: скляні та пластикові пляшки, одноразовий посуд, обгортки від їжі тощо. Усі учасники Aquaplogging 2.2 отримали подяки від КП «Плесо». А ті, хто зібрав більше всього сміття, отримали пам’ятні медалі. За безпекою учасників пильнували рятувальники Kyiv Lifeguard Service та Спеціалізованої аварійно-рятувальної водолазної служби КП «Плесо».   

Як нагадали в підприємстві, plogging – це прибирання сміття під час бігу. В aquaplogging люди не бігають, а ходять на Дніпрі на каяках і збирають сміття у важкодоступних для техніки місцях.

Минулого разу акватолоку проводили в акваторії острова Малий та біля Русанівського мосту.

Екологічний дуатлон «Чисті ріки – чисті острови»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]