Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Кияни можуть взяти участь в опитуванні про правила розміщення МАФів

09 квітня 2024 року, 17:10

У застосунку Київ Цифровий стартувало нове опитування, де кияни можуть висловити свою думку щодо майбутнього МАФів у місті. Про це повідомив заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень у сфері цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Петро Оленич.

Опитування стосується питань, чи потрібно зменшити кількість МАФів у Києві, яким МАФам слід віддавати перевагу у встановленні та як місто має надавати право на їхнє розміщення.

«Ми продовжуємо розвивати інструменти електронної демократії та хочемо, щоб кияни мали змогу впливати на те, як виглядає їхнє місто. Долучайтесь до опитування та поширюйте!» – зазначив Петро Оленич.

Опитування триватиме до 18 квітня. Взяти участь у ньому можна в застосунку Київ Цифровий у розділі «Електронна демократія» – «Опитування».

Також Київ Цифровий запустив опитування про зарядні станції для електромобілів.

Отримати оперативні новини про Київ Цифровий можна в офіційному Telegram-каналі: https://t.me/kyiv_digital.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]