Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КК «Київавтодор» справляється зі складними погодними умовами: кількість спецтехніки на дорогах збільшено до 341 одиниці (+відео)

10 грудня 2020 року, 16:43

Дорожники інтенсивно обробляють дороги протиожеледними засобами. Техніка постійно працює як на проїжджій частині, так і на тротуарах. Наразі вже задіяно 341 одиницю спецтехніки.

Нагадаємо, що перед початком погіршення погодних умов відповідна спецтехніка вже перебувала на вихідних позиціях і до початку мокрого снігу на дороги вийшли 57 одиниць спецтехніки. Особливу увагу дорожники приділяють спускам, підйомам, покриттю із бруківки, шляхопроводам, сходам у підземні і надземні пішохідні переходи.

Оскільки дощ за умов морозу і вітру одразу перетворюється на лід, підприємство закликає водіїв дотримуватись безпечної дистанції та інтервалу, а також бути обачними на дорозі.

Поради водіям під час ожеледиці:

  • потрібно дотримуватися швидкісного режиму, дистанції та відмовитися від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій;
  • при наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижуйте швидкість до мінімуму;
  • не забувайте увімкнути габаритні вогні чи протитуманні ліхтарі;
  • в умовах погіршення погодних умов із інтенсивним випадінням снігу та ожеледицею на дорогах не використовуйте автотранспорт із літніми шинами.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]