Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дорожники розпочали обробку столичних доріг протиожеледними матеріалами

10 грудня 2020 року, 15:39

У найближчі години у столиці прогнозують дощ із переходом у мокрий сніг при температурі -4°С. У передмісті Києва вже йде дощ, який замерзає за мінусової температури повітря. Щоб не допустити утворення ожеледиці на столичних дорогах, шляхово-експлуатаційні підприємства КК «Київавтодор» розпочали обробляти вулиці міста протиожеледними матеріалами. Про це повідомляє комунальна корпорація.

Крім того, відповідна спецтехніка вже знаходиться на вихідних позиціях у місті. Наразі задіяно 57 одиниць спецтехніки. Загалом у разі погіршення погодних умов готові до роботи 544 одиниці спецтехніки.

Першочергово протиожеледними засобами обробляють підйоми, спуски, покриття з бруківки, мости й шляхопроводи. Дорожники використовують рідкі хлориди, сіль і піщано-соляну суміш.

Водіїв закликають бути обачними на дорозі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]