Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КК «Київавтодор» продовжує роботи з ліквідації аварійних руйнувань вулично-дорожньої мережі столиці

24 лютого 2016 року, 10:15

Протягом минулої доби, 23 лютого 2016 року, підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжили ліквідацію аварійно-небезпечної ямковості на вулично-дорожній мережі столиці. Такі роботи тривали в усіх районах міста, зокрема, на просп. Глушкова, вул. Заболотного, вул. Колекторній, Броварському проспекті, вул. Кутузова, просп. Гонгадзе, Столичному шосе тощо.

Щоб запобігти процесу перетворення маленьких тріщин на вибоїни та ями, на просп. Лобановського та вул. Липківського автодорівці проводили роботи з заливки тріщин та швів асфальтобетонного покриття за допомогою придбаних минулого року машин Crafco серії Super Shot.

Крім того, автодорівці виконували роботи з відновлення дорожнього покриття після аварійного розриття на інженерних мережах ПАТ «Київенерго», а також з очищення й ремонту зливоприймачів та оглядових колодязів.

Зазначимо, з початку 2016 року підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» ліквідували аварійно-небезпечні руйнування вулично-дорожньої мережі столиці на площі близько 12 000 кв. м.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]