Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій та Володимир Клички зустрілися з міністром закордонних справ Німеччини Анналеною Бербок

11 вересня 2023 року, 23:36

Мер столиці Віталій Кличко разом із братом Володимиром зустрілися з міністром закордонних справ Німеччини Анналеною Бербок, яка перебувала сьогодні з візитом у Києві. Про це мер Києва повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Говорили про подальшу підтримку і допомогу Україні в боротьбі з російським агресором. Зокрема, і про надання Німеччиною спецтехніки для Державної прикордонної служби – для захисту кордону України в регіонах, що межують з росією та Білоруссю. Також торкнулися питання, щодо якого необхідна невідкладна допомога цивілізованого світу, – повернення на Батьківщину українських дітей, яких викрала і вивезла з окупованих територій росія. Зокрема, обговорили і питання фінансування німецьким урядом допомоги в цифровізації архівів про злочини нацистів у Другу світову – у Бабиному яру, і про злочини проти людяності російських варварів у сучасній Україні. Бо агресор намагається «замітати сліди» і спотворювати факти про свої діяння в Україні», – написав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]