Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМДА перевірить на законність парковки уздовж магістралей Києва

28 травня 2021 року, 17:39

Департамент транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації перевірить магістралі безперервного і регульованого руху на предмет самовільного захоплення тротуарів під паркувальні майданчики.

Відповідне протокольне доручення сьогодні, 28 травня, дав заступник голови КМДА Костянтин Усов за результатами наради щодо ситуації з облаштуванням незаконних парковок на дорожній мережі міста Києва.

У нараді взяли участь керівники Департаменту благоустрою КМДА, Департаменту транспортної інфраструктури КМДА, Патрульної поліції міста Києва, КП «Центр організації дорожнього руху» та представники КП «Київтранспарксервіс» і КК «Київавтодор».

«Київ має їхати без заторів і бути безпечним для пішоходів, велосипедистів та водіїв. Необхідно провести обстеження дорожньої мережі міста на предмет самовільного або незаконного облаштування паркувальних майданчиків, загарбання частини тротуарів та вело-пішохідної мережі. Ми складемо перелік адрес, де вони вже облаштовані, та в окремих випадках навіть дивовижним чином легалізовані, і відреагуємо на це», – зазначив Костянтин Усов.

Заступник голови КМДА також попросив Патрульну поліцію Києва долучитися до перевірки та повідомити, якщо у них вже є такі адреси.

«У місті мають існувати єдині стандарти, і наше завдання – надати їм загальнообов’язкової сили», – додав заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]