Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко разом із Прем’єр-міністром Словацької Республіки Едуардом Геґером презентували сучасну систему керування вуличним освітленням в столиці

28 травня 2021 року, 18:13

Мер Києва Віталій Кличко разом із Прем’єр-міністром Словацької Республіки Едуардом Геґером презентували сучасну систему керування вуличним освітленням у столиці. Також у заході взяли участь міністр оборони Словацької Республіки Ярослав Надь, міністр закордонних справ Словацької Республіки Іван Корчок, державний секретар Міністерства економіки Словацької Республіки Ян Оравец, Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні Марек Шафін.

«Я радий сьогодні разом з вами презентувати тут одну зі складових «Розумного міста».  Нашу сучасну систему керування вуличним освітленням, яку ми, власне, змогли реалізувати за підтримки наших словацьких партнерів. Зокрема, компанії Seak s.r.o., чиє устаткування і програмне забезпечення ми встановлюємо в Києві», – сказав Віталій Кличко.

Так, із 2018 року в Києві розпочали впроваджувати Систему керування вуличним освітленням із можливістю контролювати та керувати кожним світильником окремо та швидко реагувати на аварійні ситуації та усувати їх.

«Ми продовжимо впроваджувати новітні технології в управління Києвом – задля комфорту та безпеки його мешканців!» – наголосив Віталій Кличко та подякував Словаччині за підтримку Києва у прагненні бути сучасним європейським містом, а України – у прагненнях бути частиною великої європейської родини.

«Я радий, що ми бачимо реальний приклад співпраці словацького бізнесу з Україною. І ми хотіли б продовжувати таку співпрацю. Саме тому я приїхав із візитом до України. Ми б хотіли, щоби більші інвестиції надходили зі Словаччини до України та з України до Словаччини. Ми обговорили сьогодні з Прем’єром України кілька галузей, де б наша співпраця могла бути потужною. Це і промисловий, і енергетичний сектори, і логістика. В найближчі місяці та роки ви побачите результати нашої співпраці», – наголосив Прем’єр-міністр Словацької Республіки Едуард Геґер.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]