Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМВА: Привітання Миколи Жирнова із прийдешнім святом Великодня!

23 квітня 2022 року, 12:00

Дорогі кияни, вітаю вас!

Невдовзі нас чекає величне та духовне свято Великодня.

У цей світлий день ми говоримо один одному «Христос Воскрес». Вислів, що означає перемогу добра і правди, перемогу Божу над беззаконням та гріхопадінням.

Ми розуміємо, що для кожної української родини це свято має особливе значення, тому Київська міська військова адміністрація разом із командуванням сил оборони Києва йде на зустріч містянам.

Цілодобової комендантської години не буде, однак в ніч із 23 на 24 квітня комендантська година буде із 23:00 до 5:00.

Богослужіння в храмах відбуватиметься онлайн. Для забезпечення безпеки у це свято буде посилений режим роботи правоохоронних органів та силових структур аби уникнути непередбачуваних ситуацій. Ворог, на жаль, не зупиняється ні перед чим і про це варто памʼятати завжди. Уникайте масових скупчень людей, проведіть це свято із рідними в колі сімʼї.

У день Воскресіння Христового я бажаю нам здоровʼя, витримки, незламності духу, аби це величне свято принесло кожній сімʼї мир та перемогу.

З прийдешнім святом Великодня, дорогі кияни!

Разом переможемо!

Слава Україні!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]