Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМВА: Зведення від Миколи Жирнова за 7 квітня

07 квітня 2022 року, 22:35

Бажаю здоров’я, дорогі кияни!

Ситуація довкола Києва та у місті контрольована.

Столиця продовжує жити в режимі воєнного стану.

Проводяться роботи для покращення транспортного сполучення Києва. Виконується комплекс заходів з розширення проїжджої частини шляхом переміщення інженерних загороджень, без демонтажу блокпостів. Повністю відновлено рух в обох напрямках на Північному та Дарницькому мостах. Усього для забезпечення жителів столиці міським транспортом здійснюється перевезення пасажирів на 8 трамвайних та 92 автобусних маршрутах, з яких 10 для сполучення лівого та правого берега. Метрополітен здійснює перевезення пасажирів з 7:30 до 19:00, з середнім інтервалом руху поїздів на лініях – 1 година. На сьогодні відновлено роботу пересадочних вузлів на станціях «Площа Льва Толстого» – «Палац спорту», а також «Золоті ворота» та «Театральна», при цьому підземні станції продовжують використовуватися і як укриття. Забезпечено повноцінний рух кільцевої електрички у м. Києві із зупинками на 20 станціях.

Система життєзабезпечення м. Києва функціонує відповідно до плану цивільного захисту на особливий період. Налагоджується робота системи водопостачання та водовідведення як в місті, так і в області.

Ми разом працюємо над відновленням Києва. Однак прошу громадян прислухатися до закликів не поспішати до столиці. У місті тривають аварійно-відновлювальні заходи, розмінування місцевості та знешкодження вибухонебезпечних предметів. Для тих, хто все ж вирішив повернутися до столиці, нагадую, що на період дії воєнного стану населенню заборонено відвідування лісопаркових зон у Києві.

Не нехтуйте сигналами повітряної тривоги та дотримуйтеся комендантської години.

Разом ми – сила! Разом  – переможемо!

Слава Україні!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]