Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМВА: Зведення за 20 березня від голови КМВА Миколи Жирнова

20 березня 2022 року, 20:14

Дорогі кияни, бажаю здоровʼя!

Обстановка довкола Києва залишається складною, але контрольованою.

Протягом цієї доби снаряд упав на один із житлових масивів Святошинського району, поруч з дитячим садком. На щастя, загиблих немає. Є 5 поранених.

Вчасно зреагувала на пожежу наша служба з надзвичайних ситуацій. Станом на зараз вогонь ліквідовано, а людям надана допомога.

Продовжують працювати у посиленому режимі медичні заклади. Поранених від агресії росії приймають як цивільні, так і військові лікарні. Всього для поранених у столичних лікарнях обладнано більше 6 тисяч ліжок. Від початку повномасштабного вторгнення у Києві постраждало 922 людини. Всім їм надана необхідна допомога. Частина із них перебуває в закладах та продовжує лікуватись.

Хочу подякувати лікарям та пожежникам за їхню героїчну роботу, за їх оперативність.

За нашими даними, у російських військах, які дислокуються на території Республіки Білорусь, почастішали випадки продажу пального, а на отримані гроші – купівля спиртних напоїв.

Київська міська військова адміністрація відповідальна за питання гуманітарної допомоги киянам, а також людям, які були вимушені покинути свої домівки через екстрену евакуацію із сусідніх сіл та містечок внаслідок російського наступу та бомбардувань.

Уряд Сполучених Штатів Америки прийняв рішення про надання допомоги для України. Упродовжу березня-травня 2022 року планується надати 1,4 мільярди доларів, які будуть спрямовані на підтримку понад 6 мільйонів постраждалих громадян України. А також організації системи ООН надали допомоги на 219 мільйонів доларів для гуманітарного реагування в Україні.

Нас підтримує весь світ. Ми розуміємо, що це тільки початок допомоги.

Ми надзвичайно вдячні за підтримку від закордонних партнерів, яку вони надають нашому постраждалому мирному населенню.

Дякуємо! Ми відновимо та відбудуємо наші вулиці та квартали, надамо допомогу всім киянам, які цього потребують.
Разом до перемоги і Слава Україні!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]