Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМВА: Зведення за 29 березня від військової адміністрації

29 березня 2022 року, 0:05

Дорогі кияни, бажаю здоровʼя!

Ситуація довкола столиці залишається без змін. Вона складна, але контрольована.

Київська міська військова адміністрація продовжує виконання визначених завдань по захисту Києва на особливий період. Ніч на 28 березня у Києві пройшла спокійно. По завершенню комендантської години інфраструктура міста працює у штатному режимі. Містянам надаються усі комунальні послуги. Для автомобільного сполучення лівого й правого берега Києва працюють Північний та Дарницький мости.

Також АТ “Укрзалізниця” запустила кільцевий маршрут у м. Київ. Це дало можливість мешканцям лівого берега швидко дістатися у потрібне місце, у тому числі до залізничного вокзалу.

Через бойові дії поблизу Києва противником були пошкоджені високовольтні лінії, що живлять частину будинків на правому березі Дніпра. Фахівці ДТЕК “Київські електромережі” провели оперативне перемикання на резервне живлення об’єкти критичної інфраструктури. Наслідки ліквідовуються.

Завдяки злагодженій роботі підрозділів комунальних служб, ДСНС, лікарень, сил оборони та правоохоронних органів – система життєзабезпечення міста підтримує всі необхідні умови для населення столиці.

Разом працюємо на перемогу!

Слава Україні!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]