Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМВА: Зведення за тиждень від Миколи Жирнова

02 травня 2022 року, 15:08

Дорогі кияни, бажаю здоровʼя!

Ситуація у місті залишається контрольованою.

Залишається загроза авіаційних та ракетних ударів противника, у тому числі по цивільній інфраструктурі столиці.

Зокрема, внаслідок ракетного удару минулого тижня було пошкоджено багатоповерховий будинок в Шевченківському районі. Одна людина загинула, десять отримали поранення.

Загалом, від початку широкомасштабного вторгнення  у Києві загинули близько 100 людей, у тому числі 4 дитини, поранення отримали понад 400 містян. Також пошкоджено понад 200 житлових будинків, і ще приватні садиби, школи та дитячі садки.

У Київ продовжують прибувати мешканці. Тому основні зусилля служб міста спрямовані на забезпечення життєдіяльності столиці: розборі завалів, розмінуванні, налагодженні транспортоної інфраструктури міста.

Для сполучення лівого та правого берегів міста працює метрополітен. Відновлено рух на 17 автобусних маршрутах через Північний, Південний та Дарницький мости. Наземний громадський транспорт столиці (автобуси, тролейбуси, трамваї) курсує з 07:00 до 21:00.

КМВА звертається до власників авто — не займати смугу громадського транспорту! Нею користуються автівки, що обслуговують підприємства критичної інфраструктури та військові.

Також рекомендуємо киянам надавати перевагу громадському транспорту, аби не створювати затори на дорогах столиці. Також просимо містян економити пальне.

Саперні підрозділи ДСНС та комунальні служби Києва працюють над тим, щоб місця відпочинку на природі знову стали безпечними для киян.

Разом до перемоги!

Слава Україні!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]