Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Компанія Uber надала 10 тисяч безкоштовних поїздок для потреб працівників критичної інфраструктури, сфери охорони здоров’я та соціальних служб Києва

17 червня 2022 року, 16:31

Компанія Uber, яка у квітні відновила свою роботу в Києві, надала 10 тисяч безкоштовних поїздок для потреб працівників критичної інфраструктури, сфери охорони здоров'я та соціальних служб Києва.

Міська влада вдячна, що іноземний бізнес продовжує працювати в столиці та робить свій внесок у спільну перемогу та у відновлення країни, мотивуючи інших.

Від компанії Uber Департамент охорони здоров'я отримав 4 300 безкоштовних поїздок, Департамент соціальної політики та підпорядковані йому установи соціальної сфери міста Києва отримали 3 600 поїздок, Служба у справах дітей та сім'ї та Київський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді – 1000 поїздок, Департамент транспортної інфраструктури – 1 100 поїздок.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]