Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Комунальний дитсадок №454 відкриють у Дніпровському районі

28 лютого 2019 року

Комунальний дитсадок №454 відкриють у Дніпровському районі

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати прийняли рішення про створення комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №454.

Дитсадок відкриють за адресою: вулиця Березняківська, 26-А. Раніше в цьому приміщенні функціонував дитсадок, але в 1994 році його закрили у зв’язку з демографічною ситуацією. Десять років тому Київрада передала будівлю генеральній прокуратурі для розташування там адміністративних приміщень.

«Із 2017 року триває процес передачі закладу в комунальну власність. Є рішення Київради про прийняття будівлі  на баланс міста, потім було рішення Кабміну про передачу. Зараз формально це нежитлова будівля, яка свого часу була дитячим садком, але вже кілька десятків років виведена з мережі. Тобто ми цим рішенням створюємо дитячий садок, аби мати можливість фінансувати його відновлення. Заклад дошкільної освіти буде віднесено до сфери управління Дніпровської райдержадміністрації», - зазначив автор проекту рішення, депутат Київради Андрій Странніков.

Видатки на утримання дитячого садка здійснюватимуться за рахунок коштів, передбачених бюджетом міста для головного розпорядника по галузі «Освіта» на відповідний рік.

Створення комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №454 у Дніпровському районі підтримали 80 депутатів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]