Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Костянтин Усов показав реальні зарплати інспекторів із паркування

26 листопада 2021 року, 8:55

Місто розширює склад оновленої Інспекції з паркування і запрошує на роботу  інспекторів. Про це повідомив заступник голови КМДА Костянтин Усов у своєму телеграм-каналі.

«Ми шукаємо воїнів порядку на дорожньо-транспортній мережі міста. На вулиці Мечникова, на Центральному залізничному вокзалі, на Бессарабці, на велодоріжках, біля бізнес-центрів – у кожному куточку міста нам необхідна допомога», – зазначив Костянтин Усов.

За його словами, Київ потребує потроєння сил у захисті тротуарів для пішоходів, звільненні велодоріжок для велосипедистів і у боротьбі з «паркувальною мафією», яка промишляє на міських паркомайданчиках.

«Ми дуже хотіли б спростити вимоги, але Закон про державну службу обмежує наш пошук людьми з вищою освітою та готовністю скласти іспит на володіння українською мовою. Все інше ми забезпечимо!» – запевнив заступник голови КМДА.

Він також висловив упевненість, що в Києві і області є багато тих, хто хоче дбати про столицю країни.

«Ми пропонуємо конкурентну зарплатню, хороший соцпакет, класну форму, сучасне технічне обладнання, а також свій захист, підтримку та повагу», – заявив Костянтин Усов.

Він дав номери телефонів, за якими в будь-який час чекають дзвінків потенційних працівників – (044) 366 63 08 та (063) 248 33 13.

«Якщо зайти на портал державних вакансій, то можна побачити голий оклад у 5500 грн. Хай це нікого не демотивує – фактичні суми вже після податкових відрахувань значно більші й цілком достойні. Гляньте копію реальної відомості виплати заробітних плат інспекторам за останні місяці», – заявив Костянтин Усов.

Він додав, що в Києві почала формуватися культура паркування, і місту дуже потрібні ті, хто рухатиме її вперед.

Нагадаємо, що Київська міська державна адміністрація затвердила нову структуру Департаменту транспортної інфраструктури, в якій зазнала змін й Інспекція з паркування: замість 10-ти районних відділів тепер буде один великий відділ зі значно збільшеним штатом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]