Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Костянтин Усов: Сьогодні ми позбавили Костьольну заторів (+фото)

29 квітня 2021 року, 17:51

Сьогодні, 29 квітня, на вулиці Костьольній запровадили нову схему організації дорожнього руху. Щоб припинити хаотичне паркування, яке заважало проїзду спецтранспорту та приватних автомобілів, встановили делініатори. Такі кроки здійснюватимуть на усіх вулицях Києва, де проїзд ускладнено через стихійне паркування. Про це повідомив заступник голови КМДА Костянтин Усов.

Через припарковані з порушеннями авто вулиця з двостороннім рухом перетворювалася на реверсну, утворювалися затори та аварійні ситуації. Щоб цього уникнути, біля будинків №№ 3, 5 та 7 на вул. Костьольній встановили 77 делініаторів, які розділили смуги руху. Тепер лишити авто на проїжджій частині неможливо.

Також від порушників правил паркування захистили острівець безпеки навпроти Кафедрального собору святого Олександра. Там встановили 52 делініатори. Завдяки цьому покращено оглядовість пішохідного переходу.

«За дорученням мера Києва Віталія Кличка ми продовжуємо наводити порядок на вулицях міста, підвищувати безпеку і комфорт для пішоходів, велосипедистів та водіїв. Сьогодні ми позбавили Костьольну заторів. Щодо цієї вулиці було найбільше скарг від місцевих жителів та автомобілістів, але ми дивимося на ситуацію більш комплексно. Ми аналізуємо стан дорожнього трафіку в Києві й шукаємо оптимальні рішення кожного дня», – додав заступник голови КМДА.

Костянтин Усов також повідомив, що для безпеки пішоходів на тротуарах також будуть встановлені антипаркувальні засоби.

Нагадаємо, що з початку 2021 року, щоб унеможливити хаотичне паркування, фахівці Центру організації дорожнього руху впровадили нові схеми організації дорожнього руху з делініаторами на вул. Паторжинського, Зоологічній та Ризькій.

Делініатори на вулиці Костьольній

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]