Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КП «Київреклама» оголосило тендер на закупівлю техніки

08 серпня 2017 року, 12:00

КП «Київреклама» оголосило тендер на закупівлю техніки. Про це повідомив в.о. директора зазначеного комунального підприємства Олександр Смирнов.

«Вчора було опубліковано документацію на закупівлю двох кранів на інтернет-порталі «Київаудит», а також на «Е-тендері». У планах – закупівля ще шести одиниць техніки. Всю інформацію щодо оголошених тендерів можна знайти та відслідковувати на сайті prozorro.gov.ua. У жовтні завершаться всі закупівлі та будуть підписані відповідні договори з переможцями. Термін поставки техніки – до грудня. Після цього вже потужності КП будуть збільшені вдвічі і кількість «демонтажників» збільшиться із 14 до 28», – повідомив Олександр Смирнов.

Вже невдовзі в розпорядженні підприємства буде 12 одиниць техніки (наразі – 4) та 28 працівників (наразі – 14), які працюватимуть вдень і вночі двома бригадами по 7 осіб кожна.

За словами Олександра Смирнова, це дозволить удвічі збільшити кількість демонтованих конструкцій на добу.

Зазначимо, що навіть із теперішніми потужностями протягом 7 місяців поточного року було демонтовано понад 4688 рекламних засобів різних типів.

Нагадаємо, що з 18 травня набрало чинності рішення про нові правила розміщення зовнішньої реклами в Києві. Нові правила уточнюють дозволені і заборонені формати конструкцій і їхніх розмірів, схеми розміщення реклами на території міста. Кількість нульових зон, де реклама заборонена зовсім, теж збільшена. Особлива увага приділена безпеці пішоходів і водіїв – рекламні конструкції не повинні перешкоджати пішоходам та перекривати знаки дорожнього руху, розміщуватись у місцях концентрації ДТП тощо. Окрім того, згідно із документом, у розташуванні рекламних конструкцій має використовуватись радіальний підхід із відстанями від 40 до 150 метрів залежно від їхнього розміру: між найменшими форматами (сіті-лайтами) від 40 метрів і до 150 метрів між великими форматами (біл-бордами).

Звітність про роботу КП «Київреклама» можна отримувати за посиланням.

Також на сайті КП «Київреклама» можна перевірити законність тої чи іншої рекламної конструкції та долучитися до проекту «Я – інспектор».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]