Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці зменшився індекс промислової продукції

08 серпня 2017 року, 12:12

У січні-червні 2017 року індекс промислової продукції зменшився до 97,7% порівняно з відповідним періодом минулого року. Про це з посиланням на дані офіційного звіту повідомляє перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. В Україні цей показник становить 99,6%.

Зниження індексу у столиці відбулося через зниження виробництва за видом економічної діяльності «Переробна промисловість». Це, зокрема, зменшення виробництва шоколаду та готових харчових продуктів з вмістом какао, хлібу та хлібобулочних виробів, книг, брошур, листівок та віддрукованої подібної продукції (крім у вигляді окремих аркушів), елементів конструкцій збірних для будівництва з цементу, бетону або штучного каменю, конструкцій інших та їх частин, плит, прутків та подібних виробів з металів чорних або алюмінію, приладів для контролю інших фізичних характеристик, бухгалтерських машин, касових апаратів, обладнання для миття, наповнювання, закупорювання пляшок та інших ємностей тощо.

У той самий час обсяг виконаних будівельних робіт становив 9,4 млрд грн, що на 29,7% більше ніж у січні-червні 2016 року (26,1% загальнодержавного обсягу, в країні – збільшення на 24,6%) за рахунок зростання будівництва житлових та нежитлових будівель та інженерних споруд.

Оборот роздрібної торгівлі збільшився на 8,7% та становив 71,3 млрд грн (19,7% загальнодержавного обсягу).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]