Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КП «Київтеплоенерго» готує до зими магістральні тепломережі

08 червня 2023 року, 14:29

Із початку гідравлічних випробувань тепломереж КП «Київтеплоенерго» виявило та усунуло близько 90 пошкоджень на магістральних трубопроводах великого діаметру. Вони є першою ланкою постачання тепла й транспортують тепло до мікрорайонів міста.

Як повідомляє комунальне підприємство, зараз тривають ремонтні роботи на магістральному трубопроводі діаметром 800 мм на вул. Зеленогірській. Він прокладений на місцевості зі складним рельєфом і відповідає за теплозабезпечення 850 відомств, 557 житлових будинків, 40 навчальних та 12 лікувальних закладів. Експлуатується понад 40 років.

А на бульварі Павла Вірського під час випробувань виявлено пошкодження магістральної тепломережі діаметром 300 мм. Вона була прокладена понад 50 років тому, забезпечує теплом та гарячою водою 40 будинків, 3 навчальні заклади та 10 відомств.

Щоб уникнути відключення будинків від тепла наступної зими, замінено частину аварійної ділянки. Тут між двома теплокамерами замість пошкоджених проклали понад 150 м нові сталеві труби, виконали гідроізоляцію та утеплення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]