Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У ЗМІ поширені некоректні фотоматеріали як ілюстрація відремонтованого укриття у Святошинському районі

08 червня 2023 року, 12:57

Фото взяті з Facebook-сторінки Петра Пантелеєва

Деякі медіа поширюють новину з посиланням на Телеграм-канал міністра стратегічної промисловості Олександра Камишіна, який опублікував дані про відремонтоване укриття у Святошинському районі Києва. Новина в ЗМІ – на основі публікації міністра, але фото для ілюстрації взяті некоректні, з іншого укриття. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Новина в ЗМІ – на основі публікації міністра, але фото для ілюстрації взяті некоректні, з іншого укриття. Інформую, що мова йде про капітальний ремонт укритття, що знаходиться на вулиці Чистяківська, 13-А. Тема укриттів знову стає приводом для спекулювання та викривлення інформації. Там виконаний капітальний ремонт: замінені двері, освітлення, вентиляція, в укритті облаштували вбиральні, повністю відремонтовані стіни й інженерні мережі. Враховуючи площу укриття, 103 квадратних метри, та масштаби робіт загальний обсяг коштів, спрямованих на облаштування укриття 1,3 млн грн. Розпорядниками коштів, нагадаю, є райдержадміністрації Києва. Публікую реальні фото відремонтованого укритті і маю надію, що медіа виправлять публікацію», – зазначив Петро Пантелеєв у пості.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]