Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КП «Київтеплоенерго» замінило тепломережі до дитячого садочка та шести житлових багатоповерхівок на Оболоні

04 квітня 2023 року, 12:00

Аварійно-відновлювальна служба КП «Київтеплоенерго» замінила мережі централізованого опалення та гарячого водопостачання на п’яти ділянках Мінського масиву. Як повідомляє комунальне підприємство, за останній рік на цих ділянках було усунено кілька десятків пошкоджень різного ступеню складності, адже трубопровід збудований більше 40 років тому.

Одна з реконструйованих ділянок тепломережі відповідає за теплопостачання дитсадка, решта – за комфорт в оселях більше 3-х тисяч мешканців багатоповерхівок Мінського житлового масиву.

Роботи виконували максимально оперативно, щоб уникнути тривалої відсутності тепла та гарячої води. Було задіяно 5 одиниць спецтехніки та більше 20 працівників КП «Київтеплоенерго». Вони проклали нові сталеві труби з тепло- та гідроізоляцією. Термін експлуатації нових труб становить близько 25 років.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]