Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КП «Київтеплоенерго» відкрило новий центр обслуговування для юридичних осіб у Подільському районі столиці

17 травня 2019 року, 11:00

У Подільському районі на вулиці Свободи, 2-В розпочав роботу п’ятий Центр обслуговування клієнтів (ЦОК), де надаватимуть консультації та послуги юридичним особам-споживачам теплової енергії. Про це повідомили у структурному підрозділі «Енергозбут» КП «Київтеплоенерго».

У ЦОК обслуговуватимуть клієнтів Святошинського, Подільського та Оболонського районів із питань постачання гарячої води та теплової енергії.

Зокрема, юридичні клієнти КП «Київтеплоенерго» зможуть вирішити питання щодо проведення звіряння розрахунків, видачі актів прийому-передачі товарної продукції, видачі платіжних документів, а також щодо укладання тендерних договорів/додаткових угод.

Також там проводитиметься прийом відомостей обліку теплової енергії та вхідної кореспонденції тощо.

ЦОК обслуговуватиме клієнтів юридичних осіб п’ять днів на тиждень без перерви зі зручним для відвідувачів графіком роботи: із 08:00 до 17:00 у понеділок – четвер, у п’ятницю – із 08:00 до 16:00.

Нагадуємо, Центри обслуговування клієнтів юридичних споживачів теплової енергії працюють також за іншими адресами, а саме:

  • вул. Будівельників, 25;
  • вул. Волоська, 42;
  • просп. Повітрофлотський, 58;
  • просп. Перемоги, 93.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]