Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Курований маркет KYIVNESS вдруге відбудеться за сприяння Департаменту культури КМДА

08 лютого 2022 року, 15:35

12-13 лютого у Шоколадному будинку відбудеться курований маркет KYIVNESS. Цього разу маркет присвячений святу любові та краси, червоному кольору, запискам у кишенях вінтажних жакетів, тендітному та пристрасному музичному лайн-апу. Про це повідомляє Департамент культури КМДА, за сприяння якого триватиме подія.

«У грудні минулого року Департамент культури вперше виступив партнером проведення курованого маркету KYIVNESS. Усе вийшло по-справжньому вражаюче. Шоколадний будиночок, один із закладів міської культурної мережі, ніби створений для подій, які через предмети нібито щоденного вжитку долучають до світу вишуканості. Лютневий KYIVNESS поєднав сучасні тренди міської культури з романтикою міста. Однозначний must-visit», – зазначила директорка Департаменту Яна Барінова.

Гостей заходу очікують цікаві колаборації, нові проєкти та образи. Маніфест київської романтики у виконанні кращих образів у музеї. Маркет розташується у шести залах: вестибюлі, Мавританській залі, Гранатовій вітальні, неорококо вітальні, у стилі модерн та великій білій залі. Сьогодні «Шоколадний будинок» – це філія Київської національної картинної галереї та унікальний музей із французькою залою, візантійським ліпленням та величною білою залою з мотивами ампіру, бароко і рококо.

Серед резидентів маркету – локальні та вінтажні проєкти, що представлять рідкісні намиста та прикраси, кераміку, вінтажні окуляри, піджаки, вініл та велику селекцію чоловічого одягу.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]