Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Лікарі столичних медзакладів готові до підписання декларацій – Микола Поворозник (+відео)

02 квітня 2018 року, 12:10

Медичні працівники столичних закладів охорони здоров’я готові до підписання декларацій. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час підписання декларації зі своїм сімейним лікарем, якого він попередньо обрав у рамках початку національної кампанії з вибору лікаря.

«Наразі у Києві працюють 1370 лікарів, з якими можна укласти декларацію. Кожен киянин може зробити це, попередньо записавшись до лікаря через електронну систему запису або прийти на прийом без запису», – повідомив Микола Поворозник.

Він зазначив, що терапевт може підписати декларації з 2000 пацієнтів, сімейний лікар із 1800, а педіатр – із 900 маленькими пацієнтами.

«Рішення про вибір лікаря повинне бути виваженим. Окрім кваліфікації та професійності лікаря, раджу зважати і на фактор територіальної доступності», – наголосив Микола Поворозник.

Важливо зазначити, що для підписання декларації з лікарем необхідно мати із собою паспорт, ІПН (індивідуальний податковий номер) та мобільний телефон (за наявності).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]