Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Інформація щодо поломки ліфта в житловому будинку на вулиці Бальзака, 6 у Деснянському районі

02 квітня 2018 року, 11:13

Інформуємо, що 1 квітня у житловому будинку на вулиці Бальзака, 6 сталася зупинка пасажирського ліфта із мешканцем всередині. Ліфт перейшов зону точної зупинки, тобто на першому поверсі ліфтова кабіна зупинилася на 15 см нижче норми. Заявка про застрягання ліфта надійшла о 15:58. Екіпаж ліфтової аварійної служби прибув на місце о 16:17 та звільнив мешканця з кабіни ліфта.

Постраждалих немає. Мешканцю, що перебував у ліфтовій кабіні, викликали швидку. Медпрацівники перевірили тиск, загрози життю та здоров’ю не виявили. Госпіталізація не проводилась.

Також працівники протиаварійної служби обстежили ліфт, у тому числі ланцюг безпеки та вимикач кінцевих зупинок. Факту обірвання ліфта не зафіксовано. О 17:00 робота ліфта була відновлена. Попередні причини некоректної зупинки – збій станції керування та короткочасний перепад напруги.

Житловий будинок на вулиці Бальзака, 6 знаходиться у господарському віданні комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Деснянського району м. Києва». Ліфти в зазначеному житловому будинку встановлені та введені в експлуатацію у 2003-2005 роках і на цей час свій граничний термін експлуатації не відпрацювали.

Наполегливо просимо ЗМІ звертатися за коментарями та уточнювати деталі задля коректного висвітлення резонансних подій та випадків.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]