Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Маломобільним громадянам буде легше пересуватися центром міста

23 червня 2018 року, 13:47

У 2018-2019 роках заплановано реконструювати підземний перехід на Майдані Незалежності та встановити там 4 ліфти для осіб із обмеженими можливостями пересування. Підписано відповідне розпорядження КМДА, інформує заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

Упродовж вказаного періоду КК «Київавтодор», якого визначено замовником робіт, має отримати вихідні дані для проектування, визначити генеральну проектну та підрядну організації для виконання робіт, отримати та затвердити експертизу, а також проконтролювати виконання робіт.

Усього на реконструкцію переходу на Майдані Незалежності та встановлення чотирьох ліфтів заплановано 20 млн грн. Кошти надходитимуть із Програми соціального і економічного розвитку Києва на 2018-2020 роки. Станом на початок року на роботи вже витрачено 80,9 тис. грн.

«Ми маємо дбати про людей, які обмежені у можливості пересування. Усім без винятку має бути комфортно у місті, і завдання влади – створити для цього умови», – підкреслив Дмитро Давтян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]