Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Марина Хонда: 21 людина в Києві постраждала від торгівлі людьми за дев’ять місяців цього року

18 жовтня 2023 року, 13:04

За дев’ять місяців 2023 року до уповноважених структур столиці надійшло 21 звернення про встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні – Європейський День боротьби з торгівлею людьми. Питання торгівлі людьми особливо загострилося через широкомасштабне вторгнення російської федерації на територію України. Цього року в Києві 21 людина звернулася за отриманням статусу постраждалих від торгівлі людьми. Із них: 6 звернень – від жінок, а 15 – від чоловіків. Серед них є діти, яких вдалося повернути з росії, військовополонені та внутрішньо переміщені особи, які зазнали трудової експлуатації. Ці цифри – лише верхівка айсберга, адже не всі постраждалі звертаються по допомогу», – зазначила заступниця голови КМДА.

Марина Хонда наголосила, якщо ви або ваші близькі постраждали від торгівлі людьми, зверніться по допомогу до Служби у справах дітей та сім’ї міста Києва за номером: 044-483-45-55.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]