Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Марина Хонда: «Міжнародні організації готові підтримати Київ у розробці гендерного паспорту»

30 травня 2019 року, 9:59

Київська влада вдячна міжнародним та експертним організаціям за підтримку у створенні гендерного паспорту. Про це сказала заступник голови КМДА Марина Хонда під час робочої зустрічі щодо організації форуму «Соціальні права як механізм розвитку гендерно збалансованого людського капіталу».

«Нам надзвичайно потрібна експертна допомога, щоби проаналізувати статистичні дані, зробити висновки й на їх основі проводити гендерну політику. Ми хочемо змінити соціальне замовлення, фінансування, підходи при формуванні міських програм, враховуючи ту аналітику, яку ми отримуємо», – наголосила Марина Хонда.

Вона розповіла, що Київ планує провести конференцію, на якій будуть визначені основні положення концепції гендерної рівності, щоби згодом затвердити її на рівні Київради.

«Після того, як Київрада прийме концепцію гендерної рівності, цей документ ляже в основу бюджетування міських програм. Я дякую за активну підтримку та експертну участь фахівців ПРООН, Офісу Ради Європи в Україні, проекту «Гендерне бюджетування в Україні», GIZ в Україні, ГО «Ua Women» та всім, хто долучився до нашої спільної роботи», – резюмувала Марина Хонда.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]