Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Марина Хонда обговорила перспективи розвитку туристичного сполучення з послом Південно-Африканської Республіки

28 вересня 2021 року, 15:20

Заступниця голови КМДА Марина Хонда провела зустріч із Надзвичайним та Повноважним послом Південно-Африканської Республіки Андре Йоганнесом Гроеневальдом. Під час зустрічі було обговорено перспективи розвитку туристичного сполучення між Києвом та містами ПАР.

«Південно-Африканська Республіка дійсно зацікавлена в Києві як туристичному центрі, який можна рекомендувати своїм громадянам. Тим більше, що їм цікаві абсолютно всі види туризму. Нам справді є що запропонувати туристам із ПАР, але лишається складним питанням сполучення між нашими країнами. Проте, якщо ми дійсно зможемо зацікавити громадян Південно-Африканської Республіки, то не думаю, що це може стати великою перепоною. Я дуже вдячна пану послу за цю зустріч та можливість почати побудову надійних партнерських стосунків не тільки між нашими столицями, а й між країнами», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що для туристів із ПАР можуть бути цікавими різноманітні фестивалі, які проводять у Києві, проведення ділових зустрічей та подій, медичний туризм із унікальними методиками у сфері репродуктології, стовбурових клітин, реабілітації тощо.

Своєю чергою, Андре Гроеневальд підтвердив зацікавленість у співпраці та висловив сподівання на її успіх. Зокрема, було обговорено можливість перехресної промоції між Києвом та Преторією як столиць двох країн. Крім того, він зауважив, що з 11 до 13 жовтня в Києві перебуватиме офіційна делегація представників туристичного бізнесу ПАР і супутніх асоціацій, які глибше вивчать пропозиції столиці, щоб презентувати Київ для своїх громадян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]