Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Марина Хонда перевірила готовність столичних дитячих будинків-інтернатів до можливого локдауну (+фото)

08 жовтня 2021 року, 14:26

Заступниця голови КМДА Марина Хонда проінспектувала готовність Святошинського та Дарницького дитячих будинків-інтернатів до можливого локдауну, в яких виховуються діти з інвалідністю.

«На тлі збільшення кількості хворих в Україні та, зокрема у Києві, наші соціальні заклади мають бути готові до можливого посилення карантинних обмежень. На сьогодні обидва заклади повністю забезпечені засобами індивідуального захисту і за найменшої потреби готові закуповувати ще. Триває вакцинація як працівників, так і вихованців, проводиться щоденний температурний скринінг. Загалом інтернати готові до нових обмежень», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що в закладах суворо дотримуються усіх санітарних норм і правил.

У випадку локдауну інтернатні заклади будуть зачинені на вхід для сторонніх осіб.

На сьогодні в Святошинському дитячому будинку-інтернаті перебуває 186 вихованців і 190 працівників. У Дарницькому дитячому будинку-інтернаті нараховується 128 вихованок та 142 працівника.

Перевірка готовності Святошинського та Дарницького дитячих будинків-інтернатів до можливого локдауну

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]