Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Марина Хонда привітала фахівців із Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку

16 листопада 2023 року, 13:30

Заступниця голови КМДА Марина Хонда привітала фахівців із Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку, а також вручила Подяки Київського міського голови найкращим працівникам радіо «Київ» та телеканалу «Київ».

«Вітаю всіх фахівців із професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку! Інформація в умовах війни є критично важливою. Ви не припиняєте інформування людей навіть під час обстрілів та відключень електроенергії. Щодня працюєте для того, щоб кияни були в курсі подій, які відбуваються в місті та світі. Дякуємо всім, хто в кадрі та поза ним, за професіоналізм та відданість справі. Бажаю вам нових проєктів та сюжетів про Перемогу. Частина ваших колег зараз на фронті захищає незалежність України. Ми всі з нетерпінням чекаємо на їхнє повернення додому з новинами про Перемогу!» – зазначила Марина Хонда.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]