Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Марина Хонда привітала працівників соціальної сфери з професійним святом (+фото)

30 жовтня 2020 року, 15:53

Заступниця голови КМДА Марина Хонда привітала працівників соціальної сфери з професійним святом, яке вони відзначають у першу неділю листопада та вручила відзнаки найкращим представникам галузі.

«Зазвичай ваша робота непомітна для загалу. Але кожен із вас виконує важливу місію: допомагає тим, хто потрапив у складні життєві обставини, аби вони не відчували себе покинутими і знали, що місто про них турбується», – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що майже 6 тисяч фахівців працює в соціальній системі Києва. Це працівники пансіонатів для самотніх літніх людей, будинків соціального піклування для людей без постійного місця проживання, психоневрологічних інтернатів. Це працівники реабілітаційних центрів для дітей-інвалідів, центрів для жінок, які зазнали насилля в сім’ї, соціальних будинків, територіальних центрів соціального обслуговування, які допомагають самотнім киянам.

Також, за її словами, соціальні працівники разом із медиками стали на першій лінії боротьби з коронавірусом. Саме завдяки їхній роботі 60 тисяч людей отримали продуктові набори першої необхідності в період жорсткого карантину.

«Мабуть жодна інша професія не вимагає від людини стільки гуманізму, співчуття, терпіння і віри в людей, як робота соціального працівника. Ви приходите на допомогу тим, хто її потребує найбільше. Завдяки вам вони отримують тепло і піклування, якого так сильно потребують. Ваша робота – це праця за покликанням. Щодня ви робите неймовірні речі! Я хочу подякувати кожному за вашу роботу, за самовідданість, за турботу. Зі святом! Із Днем працівника соціальної сфери», – завершила Марина Хонда.

Привітання працівників соціальної сфери з професійним святом

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]