Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Марина Хонда вручила киянам державні нагороди з нагоди Дня Незалежності

18 серпня 2020 року, 17:25

Заступниця голови КМДА Марина Хонда вручила державні нагороди з нагоди Дня Незалежності України багатодітним матерям, волонтерам, працівникам підприємств, лікарям.

«Мені дуже приємно вручати нагороди людям, які стільки сил та енергії віддають на благо міста. Ви своєю працею втілюєте зміни у столиці та надихаєте на зміни  інших. Хочу подякувати вам за відданість місту, за патріотизм, за все те, що ви робите для громади та країни. Я переконана, що доки в нас є такі громадяни, то Київ точно буде розвиватися, буде щасливим, світлим. Ви вкотре доводите, що народ України є найбільшим багатством нашої землі та запорукою спільної перемоги», – зазначила Марина Хонда. 

Вона вручила кращим киянам державні нагороди: орден «За заслуги» І ступеня, орден «За заслуги» ІІ ступеня, орден «За заслуги» ІІІ ступеня, орден «За мужність» ІІІ ступеня, орден Княгині Ольги ІІІ ступеня, медаль «За врятоване життя», відзнаки «Мати-героїня», «Заслужений лікар України», «Заслужений юрист України», «Заслужений працівник промисловості», «Заслужений природоохоронець України», Почесні грамоти Кабінету Міністрів та Верховної Ради України. Всього нагороджено 43 особи.

 

Більше фото з вручення державних нагород за посиланням.

Вручення киянам державних нагород із нагоди Дня Незалежності

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]