Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Марина Хонда вручила відзнаки ветеранам АТО (+фото)

11 грудня 2020 року, 13:40

Із нагоди відзначення Дня Збройних сил України заступниця голови КМДА Марина Хонда вручила відзнаки ветеранам антитерористичної операції та членам родин загиблих воїнів.

«За кілька років 6 грудня – День Збройних сил України – набуло зовсім нового змісту. Це свято професіоналів, чоловіків і жінок, які боронять нашу державу. За що я їм безмежно вдячна. Я вдячна також і матерям, дружинам, які, на жаль, втратили своїх, синів, чоловіків, але продовжують боротьбу, допомагаючи військовим. Я вкотре хочу сказати, що ми не маємо згадувати про воїнів тільки у визначні дати. Ми повинні постійно пам’ятати і говорити про наших бійців, які боронять нашу країну, про загиблих Героїв, які віддали своє життя за наш спокій. На рівні міста ми вводимо спеціальну відзнаку для тих, хто докладає зусиль для оборони нашої країни. І для мене дуже велика честь вручати ці відзнаки вперше!» – зазначила Марина Хонда.

Вона також додала, що нова відзнака буде вручатися людям, які зробили значний внесок у розвиток безпеки Києва та армії в цілому. Зокрема, нею відзначатимуть військовослужбовців, волонтерів, членів родин загиблих, які ведуть активну громадську діяльність.

Уперше ж нею було відзначено 20 осіб, серед яких дві матері загиблих учасників АТО/ООС.

Нагородження військовослужбовців з нагоди Дня Збройних сил України

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]